Alles is energie en met energie verander je energie!

Energetische coaching

Alles is energie en met energie verander je energie!

Deze uitspraak uit de kwantum mechanica is tevens de basis van het energetische werk. Alles is energie. Het universum, de aarde, ons fysieke lichaam, voeding, het beeldscherm waarop je dit leest. Maar ook onze gedachten, overtuigingen, angsten en onze liefde zijn energie in beweging. En al deze energieën hebben een andere frequentie. Over het algemeen geldt: hoe meer gematerialiseerd hoe lager de frequentie. Zo heeft de aarde een lagere frequentie en wordt onvoorwaardelijke liefde gezien als een van de hoogste frequenties momenteel hier op aarde. 

Bij een energetische coaching maak ik gebruik van bovengenoemde energetische frequenties. Ik probeer ze in balans te brengen, te laten stromen, harmoniseren, zodat je weer bij je talenten en je innerlijke kracht kan komen. Ik maak hierbij gebruik van een geleide meditatie waarin ik je energetisch begeleid. Dat wil zeggen dat ik je energie energetisch lees en waar nodig is "heal", ofwel energie beter stromen. 

Groot verschil met een gewone geleide meditatie is dat er door de energetische begeleiding een veilige omgeving met ruimte en vertrouwen ontstaat waardoor je zelf oude patronen kunt herkennen en blokkades op kunt lossen. Ook kun je hier nieuwe patronen creëren en je energie weer laten stromen. Met andere woorden: tijdens de visualisatie creëer je de voor jouw optimale energie, en met energie verander je energie. Wat je in je gevisualiseerde wereld doet neem je mee naar de dagelijkse realiteit.

Uiteindelijk doe je het werk dus zelf. Een energetische coaching is meer bedoelt als een leertraject, niet als een behandeling, met als doel is het (her)ontdekken van je zielsintentie en talenten en weer meester worden van je innerlijke kracht.

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin