Wie ben ik?

www.EllyCat.nl
www.EllyCat.nl

Wie ben ik?

Mijn naam is Patricia van der Klugt en ik ben er mijn hele leven al bewust van dat er meer is tussen "hemel en aarde" dan wij met het blote oog kunnen zien. Mijn ouders noemden het fantasie, mijn klasgenoten scholden mij uit voor heks en zigeuner. Laatste was gedeeltelijk waar en denk ik verantwoordelijk voor mijn enorme behoefte aan vrijheid en liefde voor reizen en muziek. 

Het eerste intrigeerde mij mateloos. Ik ging op zoek, niet makkelijk begin jaren 80, en op mijn 18e werd ik ingewijd als heks. Maar ritueel werken in een coven was toch niet helemaal mijn ding, mijn focus lag, en ligt nog steeds meer in werken met de natuur en healing. Ik ben dus verder gaan zoeken en heb vele opleidingen en workshops gedaan waaronder Reiki, healing, mindfulness, ayurveda, yoga, voeding en coaching. Ik ben nog steeds nieuwsgierig en gulzig geweest naar kennis en blijf leren. Maar hoe meer ik weet, hoe meer ik mij besef dat er nog te leren valt.

Ik ben een levensgenieter. Naast spiritueel en energetisch werk houd ik ook enorm van dieren, de natuur, dans en muziek. Zo help ik Cees Elenbaas (Ochtendnevel) graag met het bouwen van drums en geven van workshops. En natuurlijk houd ik van lekker eten. Want zoals mijn Indonesische oudtante zei: "Gezond eten dat ook lekker is voedt niet alleen het lichaam maar ook de ziel". Zij werd 96 jaar!

Mijn levensverhaal 

Zoals ik op de startpagina schrijf: Ik ben er volledig van overtuigd dat wij ons eigen levensverhaal schrijven. Nu ben ik schijnbaar nog niet zo'n goede schrijver, want in mijn levensverhaal zijn aardig wat passages die van mij wel anders hadden gemogen.  Een jeugd, waarin ik voor alles moest vechten, medisch problemen zoals heftige voedingsallergieĂ«n en de laatste jaren kanker. De regulier geneeskunde liep bij mij bij deze laatste problemen ondanks goede wil tegen de grenzen aan. Daarom ben ik verder gaan zoeken. Ik verdiepte mij al meer dan 20 jaar geleden in voeding en vond veel baat bij Ayurveda.  Een paar jaar geleden pakte ik het energetische werk weer op en dat heeft mij enorm geholpen toen in 2018 verlamd in het ziekenhuis terecht kwam en de diagnose uitgezaaide kanker kreeg. 

In eerste instantie ging mijn vechtmodus weer aan. En die was zeker in het begin bijzonder behulpzaam. Ik leerde weer lopen, knapte sneller op dan verwacht. Maar het vrat energie, energie die ik niet had. Langzaam begon ik te leren dat vechten niet de beste manier is. Onvoorwaardelijke liefde en dankbaarheid, zeker energetisch gezien, werken veel beter werken. Maar zover ben ik nog niet, ik blijf leren!

Misschien wordt ik niet meer beter. Misschien staat dat niet in het master script. Maar ik heb besloten wel de regisseur te blijven over mijn leven. Zolang ik hier nog op aarde ben heb ik een missie, namelijk mensen leren leven in balans met hun eigen innerlijke kracht, zielsintentie en talenten. Naast reguliere geneeskunde werk ik met voeding, energie en mindset. Ik heb veel hulp: mijn eigen leraren, een Ayurvedisch arts, een bio-resonantie therapeute, healers en heel veel lieve vrienden. En tot zo ver gaat het tegen verwachting in best goed!

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin